بازدید سرزده معاون برنامه ریزی و توسعه از واحدهای صنفی
صبح امروز گشت مشترک بازرسی از واحدهای صنفی با محوریت معاونت برنامه ریزی و توسعه فرمانداری سیرجان از وضعیت بازار و قیمت کالاهای اساسی به همراه روسای ادارات صنعت ،معدن و تجارت ، تعزیرات حکومتی ، اتاق اصناف ، مرکز بهداشت ، غله و بازرسان انجام شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه سیرجان؛ اکبرعباسپور معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری سیرجان در حاشیه این بازدید گفت:واحدهای صنفی موظف هستند رعایت برخی نکات ازجمله؛ عدم گرانفروشی و کمفروشی، نصب قیمتها بر روی اجناس ، رعایت موارد بهداشتی، جلوگیری از احتکار ، و سایر موارد را مدنظر قرار دهند و در صورت عدم رعایت با متخلفین برخورد جدی و قانونی خواهد شد.
او افزود:با توجه به درخواست شهروندان و وظایف قانونی دستگاه های اجرایی و ادارات به منظور حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان مبارزه با گرانفروشی و همچنین ایجاد تعادل و ثبات در بازار اقلام اساسی، گشتهای مشترک بازرسان بهصورت مستمر در شهر سیرجان در حال فعالیت است.
معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری سیرجان تصریح کرد: در این بازدید برخی صنوف متخلف که اقدام به گرانفروشی یا احتکار کرده بودند، برابر قانون با آنها برخورد شد
نام
پست الکترونیک
*
نظر
*
نظرسنجی
برای ارسال نظر خود، دکمه ارسال را بزنید
*
کد امنیتی زیر را وارد کنید
لطفا کد امنیتی را درست وارد کنید
باتشکر. نظر شما ارسال گردید